Skip to content

Download

Quote Recomendation
Copied to clipboard
  • ground plan, “Plan du premier etage de l’ Hotel d’ Auvergne Scize rue de l’ Universite a Paris”, herausgegeben von Mariette, Paris, aus einem Konvoltut von 59 Blatt Grundrissen und Aufrissen aus L‘ architecture francais (J. Mariette), L‘ architecture francais (Blondel), Livre d‘ architecture (Boffrand), Treite de la perspective und Architecture moderne (Courtonne), Mariette, MAK Inv.nr. KI 15452-5
Brief information on license and usage
Download (By downloading you accept our terms of use.)
Rights notice

題名
  • “Plan du premier etage de l’ Hotel d’ Auvergne Scize rue de l’ Universite a Paris”, herausgegeben von Mariette, Paris, aus einem Konvoltut von 59 Blatt Grundrissen und Aufrissen aus L‘ architecture francais (J. Mariette), L‘ architecture francais (Blondel), Livre d‘ architecture (Boffrand), Treite de la perspective und Architecture moderne (Courtonne) (given title)
Collection
Production
材料 | 手法
Measurements
  • Blattmaß - 縦幅: 23.8 センチ
  • Blattmaß - 横幅: 32.5 センチ
作品番号
  • KI 15452-5
Acquisition
  • old holding , 2000
Department
  • Library and Works on Paper Collection
Inscriptions
  • 作品に記載されている文章: Plan du premier etage de l’ Hotel d’ Auvergne Scize rue de l’ Universite a Paris / Mariette excudit
Iconclass
Quote Recomendation
Copied to clipboard
  • ground plan, “Plan du premier etage de l’ Hotel d’ Auvergne Scize rue de l’ Universite a Paris”, herausgegeben von Mariette, Paris, aus einem Konvoltut von 59 Blatt Grundrissen und Aufrissen aus L‘ architecture francais (J. Mariette), L‘ architecture francais (Blondel), Livre d‘ architecture (Boffrand), Treite de la perspective und Architecture moderne (Courtonne), Mariette, MAK Inv.nr. KI 15452-5
Permalink
Copied to clipboard
  • https://sammlung.mak.at/ja/collect/plan-du-premier-etage-de-l-hotel-d-auvergne-scize-rue-de-l-universite-a-paris-herausgegeben-von-mariette-paris-aus-einem-konvoltut-von-59-blatt-grundris_220449
Last update
  • 25.09.2025


Contact us

Hidden
Topic
Topic 2(Required)
Disclaimer(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.